Porta Juaj e Shijeve të Përsosura

Mund të na kontaktoni në:

Porta Juaj e Shijeve të Përsosura

Mund të na kontaktoni në:

Rreth Nesh

E themeluar në vitin 1995, duke shërbyer fillimisht nën ombrellën e kompanisë mëmë AIBA, D&D Distribution është dalluar si një kompani kryesore e shpërndarjes me shumicë, duke ofruar një portofolio të larmishëm të markave të njohura për një klientelë të gjerë. Gjatë viteve, ne kemi qenë të përkushtuar për të ofruar produkte me cilësi të lartë si për bizneset me pakicë ashtu edhe për bizneset HoReCa, duke na bërë lider në industri. Klikoni më poshtë për një pasqyrë të udhëtimit tonë dhe markave tona kryesore:

Markat Tona

Marka Premium

Përjetoni botën e përsosmërisë me portofolion e markave të njohura të D&D Distribution. Nga kënaqësitë mesdhetare të Divella-s deri te mjeshtëria e përjetshme e Budweiser Budvar dhe trashëgimia e pasur e qumështit të Granarolo-s, ne ofrojmë një përzgjedhje të pashembullt të produkteve premium që përcaktojnë shijen dhe cilësinë.

Rrjet Efikas Distribucioni

Me një flotë prej 150+ automjetesh dhe një ekip të përkushtuar prej 50+ agjentë shitjesh, D&D Distribution siguron që porositë tuaja t'ju arrijnë menjëherë dhe në gjendje të përkryer. Ne i shërbejmë një rrjeti prej 5000+ klientësh me shumicë, por gjithashtu duke iu përshtatur kërkesave unike si të biznesit me pakicë ashtu edhe të HoReCa. Mbështetuni tek ne për shpërndarje të besueshme dhe efikase.

Ekspertiza Globale e Kulinarisë

Markat tona zgjidhen nga miliona konsumatorë në mbarë botën dhe partneritetet tona pasqyrojnë një pasion për ushqimin dhe pijet që i kapërcen kufijtë. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar shijet autentike të Italisë, Republikës Çeke apo më gjerë, ne sjellim më të mirat e botës në tryezën tuaj.

Na Kontakto

Rruga Dytësore Industriale,

Autostada Tiranë-Durrës,

Vorë,

Tirana,

Albania