Historia Jonë

E themeluar në vitin 1995, duke shërbyer fillimisht nën ombrellën e kompanisë mëmë AIBA, D&D Distribution është dalluar si një kompani kryesore e shpërndarjes me shumicë, duke ofruar një portofolio të larmishëm të markave të njohura për një klientelë të gjerë. Gjatë viteve, ne kemi qenë të përkushtuar për të ofruar produkte me cilësi të lartë si për bizneset me pakicë ashtu edhe për bizneset HoReCa, duke na bërë lider në industri. Klikoni më poshtë për një pasqyrë të udhëtimit tonë dhe markave tona kryesore:

D&D Distribution nisi rrugëtimin e saj me të drejtat ekskluzive të shpërndarjes për markën prestigjioze italiane, Divella, të cilave iu bashkua më vonë kafeja SAICAF, Birra Moretti, Campari etj. Që atëherë, ne kemi shtuar dhe hequr markat e ndryshme nga portofolio ynë, duke u zhvilluar vazhdimisht për të përmbushur nevojat e klientëve tanë.

Misioni Ynë

Me një flotë prej 150+ automjetesh, 6000+ klientë me shumicë dhe një departament të dedikuar shitjesh të përbërë nga 50+ agjentë shitjesh, ne krenohemi me aftësinë tonë për të përmbushur kërkesat e ndryshme në mënyrë efikase. Ne jo vetëm që jemi të përkushtuar të ruajmë përsosmërinë e markave tona ekzistuese, por gjithashtu të kërkojmë vazhdimisht shtesa të reja dhe emocionuese për portofolion tonë. Tek D&D Distribution, ne kemi evoluar që nga fillimet tona si kompani shpërndarjeje për t'u bërë një shpërndarës i shquar i disa prej markave më të besuara dhe më të dashura në botë. Ne jemi këtu për të ofruar më të mirën, qoftë për një vakt komod në shtëpi apo për HoReCa. Na besoni për cilësinë, shumëllojshmërinë dhe përsosmërinë.